Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov
 
Tu nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako Vaše osobné údaje spracúvame, ako ich chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so spracúvaním osobných údajov ako dotknutá osoba máte.
 
Prevádzkovateľom pri spracúvaní Vašich osobných údajov je obchodná spoločnosť:
 
iClinic plus s. r. o.
so sídlom: Dlhé Diely I/6A, 841 01 Bratislava
IČO: 36 835 528
spoločnosť zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I
Oddiel Sro, Vložka číslo: 53996/B
 
Ak máte akékoľvek otázky, či podnety týkajúce sa osobných údajov, môžete nám napísať na adresu marketing@iclinic.sk
 
Účely, na ktoré Vaše osobné údaje používame
 
  1. Komunikácia s Vami
Vaše kontaktné údaje používame na zaslanie oznámení súvisiacich s poskytovaním našich služieb alebo keď chceme reagovať na Vaše oslovenie, keď sa nás na niečo pýtate.
 
  1. Marketing a remarketing
Posielame Vám na e-mail informácie o novinkách a aktuálnych ponukách, ktoré by Vás mohli zaujímať, v nadväznosti na predchádzajúci kontakt s Vami alebo keď nám na to udelíte súhlas. Svojim klientom zasielame ďakovné e-maily za prejavenú dôveru a ďalšie nepravidelné a príležitostné e-maily. Zasielanie týchto e-mailov viete ľahko zrušiť kliknutím na link v päte e-mailu alebo tým, že nás o tom informujete e-mailom na: marketing@iclinic.sk alebo iným vhodným spôsobom.
Informácie o návštevách a pohybe na našej stránke a jej jednotlivých sekciách využívame pre účely reklamy a marketingu na našej ako aj na iných stránkach. Tieto informácie využívame aj na analytické účely a pomáhajú nám prispôsobiť obsah stránok Vaším požiadavkám.
 
  1. Reklama
Za účelom reklamy vyhotovujeme fotografie na športových, hudobných a iných akciách, ktoré sponzorujeme, taktiež fotografie spokojných zákazníkov ako aj výhercov súťaží, ktoré organizujeme. Tieto fotografie následne zdieľame na našich stránkach a profiloch na sociálnych sieťach.
 
  1. Spotrebiteľské súťaže
Za účelom propagácie našich služieb a značky realizujeme spotrebiteľské súťaže prostredníctvom rôznych sociálnych sietí alebo formou SMS súťaží, do ktorých sa môžete zapojiť. Po ukončení týchto súťaží zverejníme výhercov súťaže, ktorých následne kontaktujeme, aby sme im mohli odovzdať výhry.
 
  1. Záujemcovia o zamestnanie / www.profesia.sk
V prípade, ak máte záujem o zamestnanie u nás a kontaktujete priamo nás alebo zareagujete na našu ponuku na stránke www.profesia.sk, získavame a uchovávame Vaše údaje spolu so spoločnosťou Profesia spol. s r.o., v databáze vhodných kandidátov výlučne s Vašim súhlasom. Kandidátov zaradených do databázy následne oslovujeme za účelom ich účasti vo výberovom konaní.
S Vašim súhlasom v tomto prípade uchovávame aj údaj o Vašej e-mailovej adrese, prípadne iné údaje, ktoré nám za týmto účelom sprístupníte, ako je Vaše meno, mesto, kde máte záujem o zamestnanie, či preferovaná pozícia.
 
  1. Fakturácia a účtovníctvo
Vaše osobné údaje spracúvame najmä na základe zákona o účtovníctve.
 
  1. Bezpečnosť a ochrana práv
Vaše údaje používame tiež na zaistenie bezpečnosti poskytovaných služieb, aby sme reagovali na nároky, ktoré boli voči nám uplatnené, pri konaniach pred štátnymi a inými orgánmi, ktoré kontrolujú našu činnosť, a aby sme vymáhali nároky, ktoré nám vznikli.
 
Údaje, ktoré zbierame
 
Pri poskytovaní našich služieb získavame o Vás nasledujúce údaje:
 
 ÚčelÚčelÚčelÚčelÚčelÚčelÚčel
Spracúvané osobné údajea)b)c)d)e)f)g)
titul, meno a priezvisko
dátum narodenia 
rodné číslo    
adresa  
fotografia   
vlastnoručný podpis     
číslo bankového účtu    
e-mailové adresy 
telefónne číslo 
cookies     
ďalšie údaje poskytnuté súhlasom    
Doba uchovania osobných údajov3r. od poslednej komunikácie5r. / po dobu udelenia súhlasu5r. / po dobu udelenia súhlasu5r. / po dobu udelenia súhlasupo dobu trvania výberového konaniapo dobu stanovenú zákonompo dobu stanovenú zákonom
 
 
Právne základy
 
Právny základ spracúvania Vašich osobných údajov je:
 
  • Súhlas - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracovaním svojich osobných údajov.
 
  • Plnenie zmluvy - spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy.
 
  • Plnenie našich zákonných povinností - spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa.
 
  • Oprávnený záujem Prevádzkovateľa - spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na účely oprávnených záujmov, ktoré sleduje prevádzkovateľ alebo tretia strana, s výnimkou prípadov, keď nad týmto záujmom prevažujú záujmy alebo základne práva a slobody dotknutej osoby, ktoré si vyžadujú ochranu osobných údajov, najmä ak je dotknutou osobou dieťa.
 
 
Prenos osobných údajov do tretích krajín
 
Vaše osobné údaje aktívne do tretích krajín mimo EÚ neprenášame.
 
Ochrana osobných údajov
 
V súlade s požiadavkami platnej legislatívy vykonávame všetky potrebné bezpečnostné, technické a organizačné opatrenia, aby sme Vaše osobné údaje chránili. Elektronické údaje sú uchovávané v chránenej databáze na serveri, ktorý je náš alebo je pre nás vyhradený. Databázu obsahujúcu osobné údaje chránime pred jej poškodením, zničením, stratou a zneužitím.
 
 Doba uchovania osobných údajov
 
Osobné údaje, ktoré spracúvame na základe súhlasu, ktorý ste nám udelili spracúvame po dobu udelenú v súhlase, resp. do doby odvolania súhlasu.
 
Osobné údaje, ktoré spracúvame na zákonnom alebo zmluvnom základe spracúvame po dobu trvania zmluvy, alebo po dobu stanovenú zákonom, alebo iným všeobecne záväzným právnym predpisom.
 
Chceme Vás informovať, že aj keď odpadne niektorý z dôvodov spracúvania nemusí to mať za následok, že uchovávanie Vašich osobných údajov ukončíme. Tieto osobné údaje totiž môžeme a občas musíme spracúvať aj na iný účel s iným právnym základom.
 
Práva dotknutých osôb
 
V zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES, Vám ako dotknutým osobám, paria viaceré práva. V prípade, ak si uplatníte akékoľvek z nižšie uvedených práv, budeme Vás o vybavení Vašej žiadosti informovať do 30 dní odo dňa jej doručenia k nám. V odôvodených prípadoch môžeme uvedenú lehotu predĺžiť na 60 dní, o čom Vás budeme informovať.
 
Ako si  môžete uplatniť svoje práva
 
Vaše práva si môžete uplatniť zaslaním žiadosti na e-mailovú adresu: marketing@iclinic.sk alebo na adresu sídla našej spoločnosti.
Vo Vašej žiadosti uveďte nasledujúce údaje: Vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, prípadne adresu trvalého bydliska. Tieto informácie od Vás požadujeme preto, aby sme si overili Vašu totožnosť a neposkytli Vaše osobné údaje neoprávnenej osobe.
 
PRÁVA DOTKNUTÝCH OSÔB
 
Právo na prístup k údajom
Máte právo získať od nás potvrdenie o tom, či sa o Vás spracúvajú osobné údaje a v prípade, ak Vaše osobné údaje spracúvame, poskytneme Vám informáciu o tom, aké údaje o Vás spracúvame, za akým účelom, komu boli Vaše osobné údaje poskytnuté, či boli prenesené do tretej krajiny a ako dlho budeme Vaše osobné údaje uchovávať.
 
Právo na opravu
Ak sa domnievate, že naša spoločnosť o Vás spracúva nesprávne osobné údaje, môžete využiť toto právo a požiadať nás o ich opravu. Záleží nám na tom, aby sme o Vás spracúvali správne osobné údaje, preto toto právo určite využite vždy, keď sa napríklad presťahujete alebo príde k zmene akéhokoľvek Vášho osobného údaju, ktorý je pre Váš vzťah s nami dôležitý.
 
Právo na vymazanie (právo na zabudnutie)
Máte právo na vymazanie Vašich osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame, v prípade ak sú splnené nasledovné podmienky a neuplatňujú sa zákonné výnimky:
  • údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali
  • odvoláte súhlas na spracúvanie Vašich osobných údajov a na ich spracúvanie neexistuje iný právny základ
  • namietnete na základe Vašej konkrétnej situácie spracúvanie Vašich osobných údajov, spracúvaných na základe oprávneného záujmu a neprevažujú oprávnené dôvody na spracúvanie alebo namietnete spracúvanie za účelom priameho marketingu
  • osobné údaje sa spracúvali nezákonne.
V prípade, ak by boli Vaše osobné údaje zverejnené a Vy si u nás uplatníte právo na vymazanie, vymažeme aj takéto zverejnené osobné údaje. Zároveň budeme informovať ostatných príjemcov Vašich osobných údajov, že ste si uplatnili právo na vymazanie a mali by teda vymazať všetky odkazy na Vaše osobné údaje, ak to bude technicky možné so zreteľom na dostupnú technológiu a náklady na vykonanie týchto opatrení.
 
Právo na obmedzenie spracúvania
Máte tiež právo nás požiadať o dočasné obmedzenie spracúvania, a to v týchto prípadoch:
  • ak sa domnievate, že o Vás spracúvame nesprávne osobné údaje, do doby, než sa overí správnosť týchto osobných údajov
  • spracúvanie Vašich osobných je protizákonné a Vy sa rozhodnete namiesto vymazania osobných údajov žiadať obmedzenie ich spracúvania
  • už nepotrebujeme osobné údaje na účely spracúvania, avšak tieto sú potrebné pre Vaše vlastné účely preukázania, uplatňovania alebo obhajovania Vašich právnych nárokov
  • v prípade ak namietate spracúvanie Vašich osobných údajov, do doby overenia, či oprávnené dôvody pre spracúvanie osobných údajov prevažujú nad Vašimi oprávnenými záujmami
 
Právo na prenosnosť údajov
Máte právo získať osobné údaje, ktoré o Vás spracúvame na základe súhlasu a/alebo zmluvy a spracúvame ich automatizovanými prostriedkami, a to v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte. Tieto údaje môžete preniesť aj inej osobe, preto ak je to technicky možné, prenesieme na Vašu žiadosť Vaše osobné údaje priamo k Vami zvolenému prevádzkovateľovi.
 
Právo namietať
Máte právo namietať, z dôvodov týkajúcich sa Vašej konkrétnej situácie, spracúvanie Vašich osobných údajov, ktoré je vykonávané na základe nášho oprávneného záujmu, vrátane práva namietať proti profilovaniu založenému na našom oprávnenom záujme.
Vždy máte tiež právo namietať voči spracúvaniu Vašich osobných údajov, ak sa tieto spracúvajú na účely priameho marketingu.
 
 
Podávanie sťažností
V prípade, ak sa domnievate, že spracúvanie Vašich osobných údajov našou spoločnosťou je v rozpore s platnými právnymi predpismi na ochranu osobných údajov, máte právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.
 
Cookies
 
Pri návšteve našej stránky spracúvame Vaše cookies. Chceme Vás informovať, že cookies si viete vo svojom prehliadači nastaviť.
 
Funkčné a technické cookies - tieto cookies zabezpečujú riadne fungovanie našej webstránky. Bez týchto cookies by naša webová stránke riadne nefungovala, ich použitie je nevyhnutné.
 
Analytické cookies - tieto cookies slúžia na získanie údajov o návštevnosti našej internetovej stránky, informácií o vyhľadávaniach vykonaných na našej stránke a tiež na zisťovanie, ako sa po našej stránke pohybujete, aby sme ju vedeli spraviť pre Vás čo najjednoduchšou na používanie.
 
Marketingové a reklamné cookies - tieto cookies používame na to, aby sme Vám na našej stránke vedeli zobrazovať obsah, ktorý Vás podľa Vašich predchádzajúcich preferencií zaujíma, a tiež za účelom zobrazovania reklamy na základe Vašich záujmov.
 
Vaše voľby
Existuje viacero možností, ako spravovať alebo obmedziť to, ako my a naši partneri využívame cookies a podobné technológie:
 
  1. Nastavenia prehliadača: hoci väčšina prehliadačov má základné nastavenie, ktorým akceptujú cookies, ich nastavenia umožňujú, aby ste si vymazali alebo odmietli cookies. Musíme Vás však upozorniť, že v tomto prípade nemusia niektoré poskytované služby riadne fungovať.
  2. Tretie strany: na obmedzenie cookies sa dajú využiť riešenia tretích strán, napríklad na stránke optout.aboutads.info.

Kontakt

Objednajte sa bezplatne na konzultáciu

+421 918 997 473
Bratislava
(objednávky na predoperačné vyšetrenia)

+421 911 546 064
Bratislava
(pooperačné kontroly a ambulancia)

+421 917 915 380
Banská Bystrica

+421 911 125 771
Skalica

Online objednávka

Naši spokojní klienti

Maxime Fortier

útočník hokejového tímu iClinic Bratislava Capitals

Maxime Fortier
útočník hokejového tímu iClinic Bratislava Capitals, účastník kanadskej hokejovej reprezentácie majstrovstiev sveta hokejovej 17-tky a 20-tky, hráč kanadskej ligy QMJHL aj zámorských líg ECHL a AHL
 
Počas bojov o miestenku do play off zápasov nadnárodnej európskej ICE hokejovej ligy podstúpil na našej očnej klinike útočník hokejového klubu iClinic Bratislava Capitals Maxime Fortier laserovú operáciu očí metódou Z-LASIK Z 3D, ktorá je najnovšou metódou v oblasti refrakčnej chirurgie a koriguje krátkozrakosť, ďalekozrakosť a astigmatizmus. Už na druhý deň po zákroku Maxim trénoval na ľade so svojimi spoluhráčmi. Maximovi ďakujeme, že zveril svoj zrak do rúk našich odborníkov a prajeme mu ešte mnoho strelených gólov!
Viac informácií
Maxime Fortier

Oliver Ekman Larsson

kapitán švédskej hokejovej reprezentácie

Oliver Ekman Larsson
Počas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2019 (MS) našu očnú kliniku navštívil kapitán švédskeho hokejového tímu Oliver Ekman Larsson kapitán švédskej hokejovej reprezentácie Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2019, obranca a kapitán hokejového klubu NHL Arizona Coyotes v sezóne 2018/2019. Účastník elitného tímu MS navštívil našu kliniku z dôvodu akútneho zrakového problému, ktorý sme mu pomohli v krátkom čase vyriešiť. Mimochodom, jeden zo štyroch gólov Švédska na šampionáte strelil on a to iba deň po ošetrení na našej klinike. Oliver, ďakujeme za dôveru a prajeme veľa hokejových úspechov!
Viac informácií
Oliver Ekman Larsson

Richard Pánik

hokejista, Arizona Coyotes

Richard Pánik
Richard v súčasnosti pôsobí ako útočník v klube Arizone Coyotes. Richard u nás absolvoval operáciu očí najmodernejšou metódou Relex Smile 3D, ktorou sme ho zbavili dioptrií do diaľky. Ďakujeme Richardovi za dôveru a prajeme veľa športových úspechov s ostrým zrakom!
 
Viac informácií
Richard Pánik

Ján Sýkora

hokejový útočník, HC ´05 iClinic Banská Bystrica

Ján Sýkora
Aj hokejisti potrebujú mať ostrý zrak. Svoju dôveru vložil do rúk nášho pána doktora Iva Ďurkoviča aj slovenský hokejový útočník Ján Sýkora súčasne pôsobiaci v klube HC ´05 iClinic Banská Bystrica. Na našej očnej klinike úspešne absolvoval bezbolestnú operáciu Z-Lasik. Jano, držíme palce a prajeme veľa športových úspechov.
Viac informácií
Ján Sýkora

Vanda Kozáková a Dominika Drobná

basketbalové reprezentantky

Vanda Kozáková a Dominika Drobná
Basketbalové reprezentantky Vanda Kozáková a Dominika Drobná podstúpili na našej klinike najmodernejší, bezbolestný laserový zákrok metódou Relex Smile 3D. Dievčatám ďakujeme za dôveru a veríme, že s ostrým zrakom dosiahnu ešte lepšie športové úspechy. Držíme palce!
Viac informácií
Vanda Kozáková a Dominika Drobná

Marek Viedenský

hokejista, HC Slovan Bratislava

Marek Viedenský
Marek v súčasnosti pôsobí ako útočník v klube HC Slovan Bratislava. Spolu so svojou manželkou Ivanou absolvovali u nás laserovú operáciu očí najnovšou, bezbolestnou metódou Relex Smile. Marek dodržal tradíciu a priniesol ako darček svoj dres pre doktora Ďurkoviča. Ďakujeme Marekovi za dôveru a prajeme veľa športových úspechov.
Viac informácií
Marek Viedenský
zobraziť všetky referencie
 

+ PRIDAJTE SVOJU REFERENCIU

Bronislava Petrovská, 10. 2. 2020

Bronislava Petrovská, 10. 2. 2020

Zdravím, transplantáciu šošoviek som absolvovala 10. 2. 2020 a konečne som sa zbavila okuliarov, síce to stále nie je 100%-né, ale je to veľká zmena. Z operácia som mala veľký...
Antónia Snopková, 1. 5. 2020

Antónia Snopková, 1. 5. 2020

Ďakujem pánovi doktorovi Ďurkovičovi za perfektnú operáciu očí. Po telefonickom dohovore a po dodatočnom upresnení termínu operácie mi pán doktor implantoval umelé...
Ľubomír Záň, 7. 6. 2020

Ľubomír Záň, 7. 6. 2020

S veľkou úctou chcem poďakovať MUDr. Ďurkovičovi a spol. za operáciu a všetko ostatné pred operáciou a po operácii. ĎAAAAAAKUJEM aodporúčam. Sme zOravy, boli sme veľmi milo prekvapení,...
Alena Klvanova, 3. 6. 2020

Alena Klvanova, 3. 6. 2020

Prežívam po narodení mojej dcéry, druhýkrát najkrajšie obdobie svojho života. V roku 2016 som mala úraz. Viac nechcem spomínať na udalosť, ktorú chcem vymazať zo svojho života tak,...
Sergej Zápotocký, 13. 6. 2020

Sergej Zápotocký, 13. 6. 2020

Celému kolektívu kliniky iClinic Banská Bystrica na čele s pánom doktorom Ďurkovičom sa chcem úprimne poďakovať za ľudský a zároveň vysoko profesionálny prístup pred, pri a po...
Silvia Šimáková, 23. 6. 2020

Silvia Šimáková, 23. 6. 2020

Veľmi pekne ďakujem za starostlivosť, prístup a profesionalitu. Operáciu som zvažovala roky a jediné, čo ľutujem je, že som sa nerozhodla skôr. Okuliare som si v deň operácie dala dolu a viac už nenasadila....

zobraziť všetky referencie

Aké máte ťažkosti?

10 dôvodov prečo si vybrať očnú kliniku iClinic

1. Najkomplexnejšia očná klinika na Slovensku
2. Garancia najlepších cien
3. Profesorský tím zložený z nemeckých a slovenských lekárov
4. Doživotná záruka
5. Najnovšie operačné technológie

6. Najviac zoperovaných pacientov na Slovensku ročne
7. Najväčšia očná klinika na Slovensku (24 očných lekárov)
8. Bez čakacích lehôt
9. Držiteľ certifikátu kvality TÜV
10. Obvodné očné ambulancie (v Bratislave, Banskej Bystrici, Skalici a Šamoríne)

 

Partneri